Line up

Bianca, vocals

Een wereldberoemde zangeres, dat was als kind altijd al mijn grote droom.
Helaas is het bij een grote droom gebleven, maar het is inmiddels wel een van mijn grootste en leukste hobby’s.
Door de jaren heen heb ik meegedaan aan diverse talentenjachten en heb ik ervaring opgedaan als zangeres in een grote verscheidenheid aan muzikale formaties.
Via een muziek advertentie ben ik bij Music4U gekomen. Samen vormen wij een gedreven, enthousiaste en gezellige eenheid die van elke gelegenheid een feestje probeert te maken. Met muzikale toppers uit de jaren 70 tot nu.
Zingen is mijn passie, dat doe ik vol energie en vanuit mijn hart. Ik probeer het publiek emotioneel te raken, dat gebeurt regelmatig in de vorm van een lach en traan.

Jerry, drums, vocals

Ik ben begonnen met drummen op 8 jarige leeftijd en het is nog steeds mijn grootste passie.Na 7 jaar drumles wilde ik een band opstarten. Ik had in die tijd verschillende bandformaties en moest mezelf vinden in welke muziekstijl ik verder wilde gaan.Het waren o.a. Blues-rock en Rock / metal coverbands die mij aantrokken.Ik heb veel geleerd door in bands te spelen en door het samenspel met muzikanten. Aangezien ik hou van meerdere soorten muziekstijlen wilde ik graag in een allround coverband drummen. Dus met een breed repertoire en op feesten spelen. Dat is gelukt in Music4U waar ik geniet van de muziekkeuze en veel plezier heb met de bandleden. Het mooiste en leukste vindt ik dat mensen ook van onze optredens kunnen genieten.

jerry

Aart, gitaar, vocals

Muziek , in de breedste zin van het woord , heeft mij al mijn hele leven in zijn greep. Mijn eerste samenspeelervaringen deed ik op in skiffle- en popgroepen in mijn woonomgeving o.a. The Atlantics, DC Lewis en Mayfield. Naast mijn klassieke passie maakte ik deel uit van Smooth Jazz groepen als: Out Of The Box en Seeyouonstage. Momenteel ben ik als gitaardocent verbonden aan twee muziekscholen en in mijn vrije tijd bespeel ik de Fender Stratocaster in Coverband Music4U.

aart1a

 

Jane, bas, vocals

Op mijn zestiende in een meidenband terecht gekomen terwijl ik nog geen noot kon spelen. Op mijn negentiende auditie gedaan bij “Reach Out” uit Zevenaar. Vervolgens nog wat muzikale uitstapjes gehad tot het tijd werd voor “huisje, boompje, kindje”.

Via via bij Music4U in beeld gekomen. Ervaren, enthousiaste, gezellige, gedreven muzikanten die erg veel lol beleven aan het muziek maken. Graag tot ziens bij één van onze optredens. Gr.Jane

jan1a

Wim Toetsen

Ik speel vanaf mijn 16e levensjaar toetsen en heb naast de ouderwetse “orgels” al de nodige keyboards versleten.Na de Yamaha Tyros in combinatie met een Hammond XK1 en de Nord Stage speel ik al weer enige tijd op een Yamaha Genos. Eindelijk een keyboard met goede Hammondsound , piano en synths in één instrument. Ik ben ontzettend blij met de club muzikanten (allen geverfd door de wol en met veel ervaring) waarmee ik music4U beleef. Goede humor en veel gezelligheid maar vooral muzikaal van veel markten thuis. See you!!