gasten

 
 
 
 
 
 
 
7 berichten.
Jan Riethorst Jan Riethorst uit Zutphen heeft geschreven op april 28, 2022 om 6:12 am
Gisteren in Zutphen genoten van jullie enthousiaste performance. Alles klopte, zowel vocaal als ook instrumentaal. Keep on rockin' !
Jan en Yvonne Jan en Yvonne uit Lochem heeft geschreven op februari 23, 2020 om 11:28 am
Lieve mensen. Jullie hebben ons een fantastische avond bezorgd! Wat een heerlijk optreden en wat een passie ! Dat we een prachtige en onvergetelijke avond hebben beleefd komt voor een groot deel op jullie conto. Bedankt daarvoor. Een dikke knuffel voor jullie allemaal. We hopen jullie binnenkort in Zutphen nog even te zien en zeker nog even weer te horen. Lieve groeten, Yvonne en Jan.
Eef Eef uit Duiven heeft geschreven op april 26, 2019 om 1:21 pm
Music4U, bedankt voor het geweldige benefietoptreden wat jullie verzorgd hebben in de OGTENT voor het Ropateam 073 'Liemers for Life'. Door jullie bijdrage is het een fantastische avond geworden. Toppers....!!!!.
Joke Joke uit Giesbeek heeft geschreven op februari 6, 2018 om 4:12 pm
Het was weer super gezellig .afgelopen zondag optreden bij de dwaasheid (bolle jan) in Zutphen ondanks dat de zangeres ziek was en nu longontsteking heeft. Toch power klasse
Mike Meere Mike Meere uit Nijmegen heeft geschreven op april 26, 2017 om 2:41 pm
allo Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op. Kan jij die naar mij opsturen? mijn adres: De Daniƫl Daniƫlsweg 42 6543 RJ Nijmegen Ik heb daarvoor een kaartenboek Gr Zanger Mike Kijk op http://www.ikbenzangermike.nl/ Laat je een berichtje achte
Wian Egberts Wian Egberts uit Zevenaar heeft geschreven op december 23, 2016 om 4:47 pm
Heb genoten van jullie optreden bij de Samenloop voor Hoop in Duiven. Wat een band..!!
Jan Jan uit Giesbeek heeft geschreven op december 2, 2016 om 9:24 am
Helemaal mee eens.